Anunturi

Nouă cursă TAROM - vineri după-masa de pe Otopeni

 ANUNT IMPORTANT

Compania TAROM a făcut publică informația și a introdus în sistemul de rezervări, o nouă cursă Otopeni-Baia Mare-Otopeni RO 617/618, începând cu data de vineri 19 aprilie 2019, cu program de operare VINEREA, după programul: decolare OTP 14.40 - aterizare BAY 16.05, respectiv decolare BAY 16.30 - aterizare OTP 17.50 .

Rezervarea biletelor se poate face online, la adresa www.tarom.ro, sau la Agenția TAROM din Baia Mare.

 

 

Scrisoarea de așteptări pentru selecția directorilor

Scrisoarea de așteptări pentru selecția directorilor – mentenanță, operațional, economic, siguranță și marketing, dezvoltare și relații publice – organizată în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 109/2011, poate fi consultata aici.

Noul program al curselor TAROM - 2019

 ANUNT IMPORTANT

Compania TAROM a făcut public și a introdus în sistemul de rezervări, noul program de operare a curselor pe Aeroportul Internațional Maramureș, care intră în vigoare în data de 04 martie 2019. Noul program de operare prevede curse zilnice de cinci ori pe săptămână, astfel:
- în zilele de luni, miercuri și vineri, cursa TAROM RO 617 (aeronavă tip ATR-42) decolează din București la ora 17.00 și aterizează la ora 18.25 pe Aeroportul Maramureș. Aceeași aeronavă decolează la ora 18.50 de pe Aeroportul Maramureș (cu codul de operare RO 618) și aterizează la ora 20.10 pe Aeroportul Henri Coanda – București;
- în zilele de marți și joi, cursa TAROM RO 613 (aeronavă tip ATR-42) decolează din București la ora 07.20 și aterizează la ora 08.45 pe Aeroportul Maramureș. Aceeași aeronavă decolează la ora 09.10 de pe Aeroportul Maramureș (cu codul de operare RO 614) și aterizează la ora 10.30 pe Aeroportul Henri Coanda – București.

Pentru alte detalii, puteți consulta și comunicatul Consiliului Județean Maramureș, aici.
Rezervarea biletelor se poate face online, la adresa www.tarom.ro, sau la Agenția TAROM din Baia Mare.

 

 

Publicare drept la replică

In urma apariției, în data de 29 ianuarie 2019, a unui articol în publicația online 2mnews, publicăm un drept la replică ce poate fi consultat aici.

 

Rezultatele selecției de dosare pentru posturile de director

Anunțul privind rezultatul selecției de dosare pentru posturile de director – mentenanță, operațional, economic, siguranță și marketing, dezvoltare și relații publice – organizată în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 109/2011, poate fi consultat aici.

 

Rezultatele finale ale concursului de angajare - 4 posturi

AEROPORTUL INTERNAȚIONAL MARAMUREȘ R.A, cu sediul în localitatea TĂUȚII MĂGHERĂUȘ, strada 66, numărul 22, judeţul MARAMUREȘ, anunță rezultatele finale ale concursului de ocupare a 4 funcţii contractuale vacante, conform anunțului publicat anterior, după desfășurarea probei de interviu, ce a avut loc azi 27.12.2018 la sediul Regiei. Documentul întocmit de comisia de concurs și rezultatele finale aici.

Organizarea selecției pentru posturile de director

Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Maramureș R.A. anunță organizarea selecției pentru posturile de director – mentenață, operațional, economic, siguranță și marketing și relații publice – în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 109/2011, privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare
Anuntul, conditiile de inscriere si documentele necesare sunt postate aici.